Met een bakje koffie, online puzzelen met Puzzelgroep

Wat?! Puzzels?! Daar heb ik geen tijd voor hoor!

We leiden allemaal een druk leven. Werk, het huishouden, de kinderen, hobby’s, dit zijn een paar van de belangrijkste punten in onze leven, waaronder vaak ook de sportschool.

Na verschillende onderzoeken is het eerder al bewezen dat puzzels, de hometrainer of roeimachine van onze hersenen zijn. Het maakt niet uit hoe oud of jong u bent, net zoals bij lichamelijke activiteiten hoort u uw hersenen actief te houden op elke leeftijd. Misschien zijn we niet meer in die goeie ouwe tijd waarin wij naar de boekenwinkel gingen om puzzelboeken te kopen, echter is voor alles een oplossing te vinden.

Puzzelgroep is een van de eerste bedrijven die ons kennis heeft laten maken met online puzzelen. Zij hebben gezorgd voor een innovatie op dit gebied. Door online puzzelen spaart u punten op en deze punten kunt u inwisselen in de shopcorner voor leuke prijzen. U wordt hierdoor getriggerd om door te spelen en het niet op te geven, waarmee u uren online speelplezier beleeft.

Zoals eerder is gezegd is het van groot belang om uw hersenen actief te houden op welke leeftijd dan ook. Dit geldt ook voor kinderen, kinderen leren door te puzzelen probleemoplossend te denken en krijgen zelfvertrouwen wanneer zij een puzzel hebben voltooid. Kinderen krijgen daarom ook de mogelijkheid om op de website online puzzels op te lossen.

Zoals u kunt lezen kan ik alleen maar voordelen zien en vinden over online puzzelen. Uw dagelijkse leven met uw werk en kinderen zal door blijven gaan, ook het feit dat u naar de sportschool gaat of gaat joggen. Natuurlijk is het van grote belang om onze lichaam fit te houden, maar heeft u er wel wat aan als uw hersenen straks niet meer fit zijn?

Blog Reacties

 • Stefanie

  Datum/Tijd: 19.12.2017 11:32:57

  hallo sandra. ik wou je even via deze weg nog even bedanken voor de hulp. dankje wel en nog een fijne kerstdagen toegewenst.
  Wenzel Verschuren

  Datum/Tijd: 30.11.2017 09:42:39

  Ken geen betere activiteit in deze koude winterdagen ,goed service !
  jonas

  Datum/Tijd: 29.11.2017 17:44:00

  Leuke site ziet er goed uit!
  patrick aalberg

  Datum/Tijd: 28.11.2017 13:00:07

  leuke site en sterke blog! ook hier een fervente puzzelaanhanger dus blijf vooral zo doorgaan Puzzelgroep!
  Daan

  Datum/Tijd: 27.11.2017 13:28:36

  Alles ziet er perfect uit op de website. Knap werk!
  Cheryl Reinders

  Datum/Tijd: 27.11.2017 11:17:30

  Puzzelen een manier om je af te sluiten van je omgeving en nergens anders meer aan te denken. heerlijk na een drukke dag :)
  Jos de Graaf

  Datum/Tijd: 25.11.2017 12:33:04

  Na een lange dag te hebben gewerkt ff ontspanning doet heel goed.
  Renate Koops

  Datum/Tijd: 25.11.2017 12:10:44

  Hai Sandra, Wat leuk geschreven zeg en je hebt gelijk ook! Verwacht meer van deze leuke blogs van je :)
Laat een reactie achter