Speciale Sinterklaas prijs in de Shopcorner van Puzzelgroep

"Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe!"

Het is voor mij een tijd geleden dat Sinterklaas nog op bezoek kwam met cadeautjes. Het kan iets te maken hebben met het feit dat ik niet al te braaf was in mijn kinderjaren.

Ik kan me de dag herinneren waarin ik besefte dat Sinterklaas mij niet meer begreep. Ik had een lijst gemaakt, bovenaan in mijn lijst stond een 'droomtelefoon'. Het was HET spel voor meiden in de jaren 90. Als 2de stond 'de betoverde Doolhof'. Dat was een van de populairste familie spelletjes in die tijd. Overigens is deze spel ook in de shopcorner van Puzzelgroep te vinden, zodat Sinterklaas deze vanaf hier wel kan bestellen. Ik had ook een boekenserie in mijn lijst staan; 'hoe overleef ik' geschreven door Francine Oomen. Dat was de tijd dat online E-books nog niet te downloaden waren. Ik kon uren deze boeken lezen zonder te vervelen en als ik klaar was begon ik weer opnieuw.

De jaren voorheen had ik al verschillende cadeaus ontvangen van Sinterklaas. Want het lukte hem altijd om iets te geven wat niet op mijn verlanglijstje stond. Waaronder educatieve spellen voor kinderen, sloffen en een nieuwe rugzak. Natuurlijk was ik ook blij met deze cadeaus want ze hadden allemaal een eigen doel. Namelijk mij iets leren, mijn voeten warm houden en mijn boeken in meenemen.

En ook de dag dat ik besefte dat het allemaal niet ging werken, tussen Sinterklaas en mij, was het zover. Vol spanning liep ik de trap af om enthousiast mijn cadeau uit te pakken. Het was een pyjama met een chocoladeletter. In de jaren hierna is Sinterklaas niet meer bij ons thuis gekomen, waarschijnlijk omdat ik zei dat hij voortaan in Spanje mocht blijven. Om het toch een beetje goed te maken, lieve Sint, heb ik een speciale prijs voor jou een pyjama in de shopcorner gezet. Zodat jij met je verdiende punten, deze kan inwisselen voor een pyjama. Ook te bestellen via Wehkamp.

Blog Reacties

  • Paula Hessink

    Datum/Tijd: 02.12.2017 15:16:41

    Het is weer pepernoot tijd. Joepieee..... Leuke blog alles ziet er perfect uit!

    Volg ons https://sinterklaasjournaal.ntr.nl/#/home
Laat een reactie achter