Aankondiging voor liefhebbers van online puzzels!

Aankondiging voor liefhebbers

Binnenkort vieren wij onze eerste Jubileum! Het is namelijk bijna een jaar geleden dat wij met onze unieke concept zijn gestart.

Daarom vieren wij dit natuurlijk met twee nieuwe puzzels! Onze nieuwe puzzels; legpuzzel en quiz, kunnen binnenkort online worden gespeeld. Hierdoor maak je kans om sneller punten te verdienen waardoor je deze weer sneller kunt inwisselen voor een prijs in de shopcorner.

Legpuzzel bestaat uit stukken die samen een afbeelding vormen. Hoe sneller de legpuzzel wordt opgelost, hoe hoger de punten!

Quiz bestaat uit een afbeelding met een open vraag, het antwoord vul je zelf in. Per dag zijn 10 quizvragen beschikbaar die meetellen voor de puntenreeks.
Heeft u straks vragen of opmerkingen over onze nieuwe puzzels? Dan kunt u een mail sturen naar info@puzzelgroep.com.

Uiteraard is dit niet alles, voor onze Jubileum hebben we natuurlijk nog meer verrassingen in petto. Wil je hier straks als eerst van op de hoogte zijn? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is naar beneden scrollen en uw emailadres in het lege vakje invullen. Vergeet niet op ‘abonneren’ te klikken!

Blog Reacties

 • Bob Eikenhuis

  Datum/Tijd: 04.01.2018 20:05:04

  Jongens en Dames van Puzzelgroep alles ziet er perfect uit knap werk vooral de website. Leuke concept van de webmaster en goed vindbaar in de zoekmachines. Ik ben zelf een webdesigner kan veel leren van deze jonge die achter de schermen zit (EFF APPLUAS). Ik ga julllie zeker een tijdje volgen en binnenkort met de klantenservice contact opnemen alle gegevens staat netjes in contact gegevens 100 procent betrouwbaar.
  Team Puzzelgroep

  Datum/Tijd: 20.12.2017 15:38:09

  Beste Roy Vredenduin,

  Bedankt voor je intresse.

  We vragen je vriendelijk om je contactgegevens te mailen naar info@puzzelgroep.com. We hebben u aanmelding niet doorgekregen via de nieuwsbrief.

  Met vriendelijk groet,

  Sandra de Wit
  Roy Vredenduin

  Datum/Tijd: 19.12.2017 21:58:52

  Hallo Jongens ik heb mij aangemeld voor de nieuwsbrieven en nog niks ontvangen in mijn inbox. Het zou leuk zijn als ik jullie een tijdje kan volgen met nieuwsbrieven, want ben echt benieuwd. Fijne Feestdagen.
  Anneke Van Giersbergen

  Datum/Tijd: 16.12.2017 17:53:26

  Dit lijkt mij harstikke leuk om te doen wat een leuke site!!! En top geschreven heb jullie namelijk vanuit google gevonden.
  Bjorn Saasveld

  Datum/Tijd: 16.12.2017 12:32:03

  wat leuk! nieuwe puzzels erbij. ik ben benieuwd :)
Laat een reactie achter