Puzzel&Spaar op de deurmat

U heeft waarschijnlijk onze puzzelboek Puzzel&Spaar ontvangen, maar dit keer ziet u iets nieuws. 'He?!'

Voortaan hoeft u de puzzels die u heeft opgelost in Puzzel&Spaar niet meer per post in te zenden maar kunt u dat online doen! Het is voortaan zelfs alleen maar mogelijk om het online in te zenden. Hoe het allemaal werkt kunt u teruglezen onder het kopje Puzzelboek.

Door het oplossen van de puzzels in Puzzel&Spaar kunt u meer punten verdienen dan gewoonlijk. Indien u de juiste oplossing heeft ingevuld op onze website krijgt u aan het einde van het kwartaal een melding.

De melding zal verschijnen nadat u heeft ingelogd op de website en zal het aantal punten weergeven welke u heeft verdiend. Het is van groot belang dat u dit wel natuurlijk bijhoudt zodat u hierna de punten weer kunt inwisselen voor een leuke prijs.

Elke kwartaal wordt er een nieuwe uitgave gepubliceerd. Puzzel&Spaar kan alleen als puzzelboek worden gebruikt echter maakt de originele concept van Puzzelgroep het mogelijk om door het oplossen van puzzels online punten te verdienen. Met Puzzel&Spaar wordt deze mogelijkheid opnieuw aangeboden aan onze klanten.

Blog Reacties

  • Jaap de Mol

    Datum/Tijd: 08.02.2019 11:52:27

    Ik heb dit inderdaad ontvangen en heb al me oplossingen ingevuld op de website.. Hoop dat ik de maximaal punten heb verdiend. Ik wacht met spanning af op de uitslag. :)
Laat een reactie achter