Ons fris nieuw voorjaarsgezicht!

De lente is begonnen! Een nieuw seizoen, daar hoort ook een nieuw puzzelboek bij en een verfrissend nieuw gezicht van onze website met daarop ook nog eens twee nieuwe puzzels! De Tenner Grid en Eulero. Bij Tennergrid moet een rechthoekig raster gevuld worden met cijfers en Eurero is een puzzel met cijfers en letters.

We waren dus al bezig met een aantal uitbreidingen zoals we eerder schreven. Vorige maand zag je een nieuwe legpuzzel en een quiz op onze site en nu dus weer twee nieuwe puzzels erbij. Daarna zijn we hard aan het werk gegaan om het nog overzichtelijker te maken. Wij hopen dat jij dat ook vindt en anders horen we dat graag! Vindt nu nog makkelijker de weg op onze nieuwe vormgegeven site die binnenkort online verschijnt en ontvang weer een nieuw puzzelboek 'Puzzel&Spaar' erbij om dit voorjaar lekker van te genieten op balkon, terras of in de tuin. De oplossingen van de puzzels kun je online inzenden. Onder elke puzzel zijn er lege vlakjes waar je de oplossing van de puzzel kunt invullen.

Nog even een keer hoe dat werkt:

Log hierna zoals altijd in op onze website met je gebruikersnaam en wachtwoord. Tussen de tabbladen zul je een nieuwe tabblad vinden: 'Puzzelboek'. Nadat je hierop hebt geklikt kun je in de lege vakjes de oplossingen invullen. De oplossing moet foutloos worden ingevuld om deel te nemen aan de inzending. Nadat je de oplossing hebt ingevuld kun je het antwoord controleren door op 'checken' te klikken. Mocht jouw oplossing incorrect zijn zal er achter de oplossing een rood kruis te zien zijn. Maar je mag het zo vaak proberen als je maar wilt! Wanneer je de juiste oplossing hebt ingevuld zal er achter je oplossing een groene vink te zien zijn. Dit zal dan ook betekenen dat je inzending is verstuurd naar ons. Aan het einde van het kwartaal zul je een melding krijgen nadat je hebt ingelogd op de website. De melding zal aangeven hoeveel punten je hebt verdiend. Hoe meer punten je hebt gespaard des te meer of groter de prijzen. Veel succes!

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen kun je je abonneren op onze nieuwsbrief. Dit kun je doen door je e-mailadres onderaan de pagina in te vullen.

Je kunt ons natuurlijk ook meehelpen door je tips en feedback over de website per mail te sturen naar info@puzzelgroep.com. Wie weet staat je dan een kleine verrassing te wachten.

Namens ons hele team wensen wij je heel veel puzzelplezier toe en fijne lentedagen!

Blog Reacties

Laat een reactie achter