(+31) 085 732 5840
info@puzzelgroep.com

BEKIJK HIER ONZE PUZZELS


SPEEL ELKE DAG EEN NIEUWE UITDAGENDE PUZZEL VAN PUZZELGROEP EN WIN MOOIE PRIJZEN.


Online Woordenzoeken

Woordenzoeken

Zoek zo snel mogelijk tussen de letters van de woorden die zich aan de rechterkant van het beeld bevinden. Klik eerst de eerste letter van het woord aan en daarna de laatste.

Online Legpuzzel

Legpuzzel

Aan de rechterkant van het beeld vindt je woorden, aan de linkerkant een leeg diagram. Probeer de juiste combinatie te maken waardoor er een ingevuld kruiswoorddiagram ontstaat.

Online Calcudoku

Calcudoku

Bekend met de regels van Sudoku? Dan ben je een stapje voor. In elke kolom en in elke rij kunnen de cijfers 1 tot 6 maar een keer worden ingevuld. Daarnaast hoort in elk blok de uitkomst van het rekensommetje te staan.

Online Cryptogram

Cryptogram

Als je goed bent in Kruiswoordpuzzels kun je dit ook! Rechts in beeld heb je een beschrijving, vind dan het woord waar het omgaat.

Online Filippine

Filippine

Vind naar aanleiding van de omschrijving het woord. Nadat je alles hebt ingevuld zul je in de blauwe balk je antwoord vinden.

Online Zweeds

Zweeds

Vind door de omschrijvingen, het woord en vul deze in het diagram in.

Online Doorloper

Doorloper

Moeilijk is het zeker! Klik op het lege diagram om de omschrijving van het nummer te zien, en om te kijken uit hoeveel letters dit woord bestaat.

Online Binaire

Binaire

De binaire puzzels, zoals ze door Denksport worden uitgegeven, bestaan uit 14 bij 14 vakjes.

Online Cijferkruiswoord

Cijferkruiswoord

Ga op zoek naar de code die achter deze puzzel verschuilt! In elk hokje staat een cijfer, als de letter wordt gevonden die bij dit cijfer hoort worden alle hokjes met hetzelfde cijfer ingevuld.

Online Sudoku

Sudoku

In elke rij en 3x3 blokken kunnen de cijfers 1,2,3,4,5,6,7,8 en 9 maar een keer worden ingevuld. Heb jij het brein om deze puzzel op te lossen? Begin dan gelijk!

online kruiswoord

Kruiswoord

Een van de populairste puzzels in de hele wereld. Horizontaal en verticaal kun je woorden invoeren. Kom je er niet uit maak dan gebruik van een hint!

Abonneren op onze nieuwsbrief

1

Nieuwe Blog

Puzzel van de week
Bekijk meer