(+31) 085 732 5840
info@puzzelgroep.com

Puzzel&Spaar


Waarschijnlijk weet u het al of heeft u het zelfs thuis liggen. Naast het feit dat Puzzelgroep een online platform is waar u kunt puzzelen, kunt u ook een puzzelboek thuis ontvangen. Maar met dit kwartaal gaat u iets nieuws zien.

Voortaan hoeft u de puzzels die u heeft opgelost in Puzzel&Spaar niet meer per post in te zenden maar kunt u dat online doen! Het is voortaan zelfs alleen maar mogelijk om het online in te zenden. Hoe gaat dat dan in zijn werk? Nadat u uw puzzelboek heeft ontvangen lost u de puzzels gewoon in Puzzel&Spaar op. Onder elke puzzel zijn er lege vlakjes waar u de oplossing van de puzzel kunt invullen.

Log hierna zoals altijd in op onze website met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Tussen de tabbladen zult u een nieuwe tabblad vinden; Puzzelboek. Nadat u hierop heeft geklikt kunt u in de lege vlakjes de oplossingen invullen. De oplossing moet foutloos worden ingevuld om deel te nemen aan de inzending.

Nadat u de oplossing heeft ingevuld kunt u uw antwoord controleren door op 'checken' te klikken. Mocht uw oplossing incorrect zijn zal er achter de oplossing een rode kruis te zien zijn. Maar u mag het zo vaak proberen als u wilt! Wanneer u de juiste oplossing heeft ingevuld zal er achter uw oplossing een groene vink te zien zijn.

Dit zal dan ook betekenen dat uw inzending is verstuurd naar ons. Aan het einde van het kwartaal zult u een melding krijgen nadat u heeft ingelogd op de website. De melding zal aangeven hoeveel punten u heeft verdiend. De correcte en snelste inzending wint! De veranderingen zullen binnenkort te zien zijn op onze website! Veel puzzelplezier...


puzzelgroep puzzelboek

Log in om uw puzzelboek oplossingen op te geven!
13696

Actieve Klanten

6742

Winnaars

27895

Prijzenpot Waarde

7942

Uitgedeelde Prijzen

Abonneren op onze nieuwsbrief

1

Nieuwe Blog

Puzzel van de week
Bekijk meer